Pendaftaran Unifi Di Bandar Indera Mahkota Kuantan

Siapa yang tinggal di Kuantan, pasti kenal Bandar Indera Mahkota. Tempat yang membangun selepas Bandar Kuantan. Ia dikenali juga bandar baru di Kuantan, Pahang. Bandar ini dibuka pada 1983 (dulunya dikenali sebagai ATABARA).

Saya bekerja di kawasan Indera Mahkota. Setiap hari memang laluan saya ke sini. Bandar ni merangkumi lebih dari 10 perumahan dan terkenal dengan tapak perindustrian.

Antara tempat tarikan di Bandar Indera Mahkota adalah Taman Bandar. Tempat untuk mereka yang nak healing dan realese stress, bawa family dan orang tersayang berjalan-jalan.

Pemandangan memang sangat cantik. Datanglah lihat sendiri.

Antara kemudahan lain

  • Pasaraya TMG Mall
  • Pasaraya Lotus
  • Hotel Sri Manja
  • Hospital Kuantan Medical Center
  • Hospital UIA

Banyak kawasan di Bandar Indera Mahkota telah mendapat liputan Unifi (Coverage Unifi) . Jadi kepada yang nak berpindah, beli rumah atau berniaga di sini, jangan risau, anda tidak akan terputus internet.

Saya menyediakan perkhidmatan menguruskan permohonan internet unifi di premis perniagaan, dan juga semua kediaman di Bandar Indera Mahkota. Jika anda perlukan bantuan, hanya perlu menghubungi saya 019-9377794 atau boleh ke link ini : https://www.hafizalbroadband.com/blog/hubungi-saya/

Credit : malaysiagazette.com, https://ms.wikipedia.org/wiki/Indera_Mahkota

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.