Simkad Pascabayar Tanpa Had Dari TM Boleh Di Dapati Dengan Bayaran Bulanan Serendah RM59

Anda sekarang sedang pakai telco apa? Unlimited tak? Maksud saya call boleh call tanpa fikir kehabisan minit atau kredit, juga tak perlu risau tentang data habis dan jika ada lagi yang gunakan SMS, tak perlu risau pun habis kredit atau dicaj lebih.

Kalau bayaran bulanan pun dah sampai lebih RM100, adalah lebih baik pertimbangkan untuk berpindah masuk ke telco yang lebih murah dan memberikan perkara-perkara berikut kepada anda :

  • Data tanpa had (Unlimited data)
  • Panggilan tanpa had (Unlimited call)
  • SMS tanpa had (Unlimited SMS)
  • Harga yang murah (Cuma RM59)
  • Liputan rangkaian luas (Coverage luas)
  • Kelajuan tidak dihadkan (No capped)
  • Data hotspot 10Gb LTE setiap bulan.

Jika anda rasa semua yang disenaraikan di atas dah ada pada talian telco yang sedang anda gunakan, abaikan tulisan saya ni.

TM dengan produk Unifi Mobile telah membuka pendaftaran pakej Unifi 99 kepada harga RM59 dengan komitment kontrak 12 bulan. Dengan ini, semua orang boleh mendaftaran pakej Unifi Mobile RM59 tanpa mengira kategori.

Sebelum ni TM membuka pelan Unifi Mobile RM 59 dengan branding JASA Pack pada kategori-kategori di bawah :

  1. Pelajar Open Universiti Malaysia
  2. Warga Emas
  3. Kakitangan Kerajaan
  4. Orang Kelainan Upaya
  5. Peniaga Yang Menggunakan Unifi Business.
  6. Staff Kepada Majikan Yang Menggunakan Unifi Business.
  7. Kakitangan Syarikat-Syarikat Swasta Tertentu.

Namun semua kategori di atas dikecualikan dari terikat dengan kontrak. Tapi bagi saya jika produk bagus, apa kisah dengan kontrak bukan?.

Jika boleh bayar lebih murah dan dapat manfaat yang besar, kenapa masih perlu bayar mahal dengan manfaat yang kecil dan terhad?

Atau anda masih tak faham dan ada pertanyaan?

Boleh terus berhubung dengan saya. Talian saya 019-9377 794.

Guna Whatsapp? Selain save nombor saya, boleh terus chat dengan saya melalui link Whatsapp : https://wa.me/60199377794

Tinggalkan komen anda pada ruangan dibawah agar kita sama-sama boleh berkongsi penyelesaian dan pandangan.

Saya suka untuk membaca setiap komen yang ditinggalkan. Terima kasih saya ucapkan atas feedback anda.

 84 views today,  1 views today

2 thoughts on “Simkad Pascabayar Tanpa Had Dari TM Boleh Di Dapati Dengan Bayaran Bulanan Serendah RM59

  1. Amir

    Klu kelajuan tidak di hadkan, kenapa bila saya download video kat website kelajuan download tu seperti 100kb hingga 300kb? sangat perlahan. Berbeza dgn celcom dan lain2. Kelajuan agak puas hati.

    Reply
    1. hafizal broadband Post author

      Setiap pengguna pengalaman berbeza. Ada yang o.k ada yang tak. Ada banyak sangat faktor penyebab slow.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.