Category Archives: Promo

Bagaimana Untuk Mendapatkan Pakej Streamyx Dengan Harga Diskaun?

TM dah tukar nama Streamyx kepada nama UniFI Broadband . Tak tahulah kenapa dia brandingkan unifi ni sampai melupakan terus nama Streamyx. Orang tetap akan kenang Streamyx ni sebenarnya.

Bukan semua kawasan di negara Malaysia ni yang cover fibre optic broadband TM yang diberi nama unifi. Cubalah pergi ke luar bandar. Mana nak dapat unifi.

Jadi pilihan yang ada untuk fix broadband adalah UniFI broadband atau lebih mudah saya sebut sebagai Streamyx..

Rata-rata pengguna di Malaysia ni masih pakai Streamyx sebenarnya. Walaupun muncul macam-macam mobile broadband di Malasia ni, fix broadband jenis Streamyx masih menjadi pilihan.

Kenapa?.

Saya rasa mungkin faktor pengguna yang sukakan istilah ‘unlimited’.

Berbalik kepada kisah bagaimana nak dapatkan Streamyx dengan harga diskaun, cuba lihat dulu harga yang TM offer di website mereka ni..

Menarik? hahaha.. No komenlah.

Kisahnya di sini adalah saya nak offer harga diskaun kepada mereka yang belum ada Streamyx di rumah. Yang dah ada, maaf sebab tak boleh tukar-tukar pakej dengan mudah sekarang ni. .

So… Diskaunnya Adalah..

Diskaun Untuk Semua Bakal Pelanggan Baru..

O.k tak dengan harga tu? nak murah lagi setakat ni tak ada. Kalau ada tahun-tahun yang akan datang, boleh la tunggu.

Walaupun harga diskaun, semua yang terkandung dalam pakej adalah sama saja.. so janganlah kerana tak percayakan ejen atau takut nak jumpa ejen, apply melalui online di website mereka tu. Itu adalah harga pasaran yang biasa mereka jual.

Prosedur pendaftaran baru yang lebih selamat…

Bermula Oktober 2016, semua pendaftaran Unifi atau Streamyx memerlukan anda thumbprint jari anda menggunakan alat mykad reader. Macam anda berurusan dengan KWSP atau Bank.. jadi tiada lagi isu pendaftaran palsu atau penyalahgunaan data anda..

Macam mana nak daftar?

Bagi yang berminat untuk mendapatkan UniFI, boleh berhubung dengan saya di talian :

019-9377 7794

WhatsApp Link : www.wasap.my/60199377794/

 33 views today